Over Zus 2020-04-14T09:11:21+00:00
Bo
Bo
Hoi hoi! Ik ben Bo, de oudste van de twee. Sinds februari 2013 maak ik deel uit van het zangduo Zus waarmee ik met heel veel plezier optreedt samen met mijn lieve zusje Kiki.

Ik ben geboren op 6 februari 1997 ben al van kleins af aan gek op zingen en dansen. Ik ben een echt podiumbeest en daarom zul je mij ook niet vaak stil zien staan op het podium. Buiten ZUS dans ik modern en hiphop bij LiFe Dance. Met mijn team de LiFe Attitude en met solo doen we ook mee aan wedstrijden en zijn we met beide afgelopen jaar Nederlands Kampioen modern geworden.

Het leukste wat ik met ZUS heb meegemaakt is een hele moeilijke vraag want eigenlijk vind ik alles leuk. Als ik dan toch een keuze moet maken zijn het de tv optredens bij Zapplive, Fijnfisjenie café van Omroep Brabant en Toppers van Oranje en natuurlijk het optreden op de Huishoudbeurs 2015 in de RAI Amsterdam op het podium van Sterren on Tour.

Een vraag die ons vaak gesteld wordt is hoe wij de toekomst zien. Ik hoop nog heel lang te kunnen blijven zingen en dansen en dus nog heeeel lang te blijven optreden met Kiki! Ontzettend leuk dat je onze website bezoekt en hopelijk zie ik je een keer bij een live optreden!

Veel liefs, Bo

Kiki
Kiki
Hey, ik ben Kiki.
Ik ben de jongste van het stel, geboren op 20 oktober 1999, of zoals Bo het noemt ZUS 2.
Toen we in 2013 begonnen met ZUS had ik nooit durven hopen dat we zoveel leuke momenten zouden beleven.

Bij onze 3e single werden we al gevraagd of we deze wilde komen zingen bij het tv-programma Zapplive op NPO 3. Inmiddels zijn we nog meer van dit soort toffe ervaringen rijker, zoals optreden op de Huishoudbeurs, het Mega Piratenfestijn, de Radio NL zomertoer, het Fijnfisjeniecafe van Omroep Brabant, kortom te veel om op te noemen.

Ik zou zeggen blijf ons vooral volgen en wie weet komen we elkaar snel weer tegen ergens in het land.

Dikke kus van de helft van ZUS, Kiki.