Nieuwe single ‘Omdat je mij toch gek maakt’!

Omdat je mij toch gek maakt! Wat vrolijkheid in deze gekke tijd!

Onze nieuwe single ‘Omdat je mij toch gek maakt’ is uit! Te beluisteren en te downloaden op alle downloadplatforms en hopelijk snel ook te beluisteren en te bekijken op jouw favoriete radio- en televisiezender!

Deze single is geschreven en geproduceerd door Hans Aalbers en Arjan Venemann. Al een aantal maanden geleden doken we samen met hen de studio in om de single op te nemen en zij maakten er dit vrolijke eindresultaat van!

Natuurlijk zit er ook dit keer weer een gave videoclip bij, gemaakt door Redgellmedia! De choreografie is in handen van Carmen van Drenth en ook onze danseressen Senna, Lisa, Nienke en Myrthe stonden weer voor ons klaar om mee te dansen! Een aantal maanden geleden doken we samen een grote greenscreenstudio in om alles op te nemen voor de groene wand. Altijd spannend wat het eindresultaat zal worden! Neem snel een kijkje op ons YouTube kanaal om onze nieuwe videoclip te zien!

We wensen jou veel kijk- en luisterplezier en horen natuurlijk graag jouw reactie!

Laat het ons weten op een van onze social media kanalen! En deel onze videoclip zeker met iedereen die jij wat vrolijkheid wilt toewensen!

Liefs ZUS

2020-12-16T08:21:48+00:00