Het Zomerzonnetje schijnt!

Gave reacties op onze nieuwe single Zomerzon!

Onze nieuwe single Zomerzon is pas net uit en wat een hoop positieve reacties hebben we al ontvangen! Van de recensent van www.hollandsehitsforum.nl ontvingen we 3,5 ster en een hele positieve recensie! Je kunt zelf je stem uitbrengen op onze single en we zouden het natuurlijk super gaaf vinden als jullie onze nieuwe single 5 sterren zouden willen geven!

Ook is Zomerzon o.a. door TV Oranje opgepakt! Als je voor de buis zit, zul je onze videoclip regelmatig voorbij zien komen. Op www.tvoranje.nl kun je weer op ons stemmen om onze nieuwe single de verzoekparade in te helpen. We zouden het leuk vinden als je op Zomerzon zou willen stemmen! Ook bij De Radio Show , OKE FM en www.nedertaler.nl kun je op ons stemmen!

Ook ontzettend leuk en aardig dat heel veel radiostations onze nieuwe single draaien! Bij Fantastic FM zijn we zelfs bekroond tot Fantastische schijf en bij Loco FM Nedertaler tot Explosieschijf! Vanmiddag werd onze nieuwe single voor het eerst gedraaid op radio Puur NL, we draaien mee in de A rotatie van radio Valencia en zo zijn er heel veel radiostations die aandacht aan onze single besteden, waarvoor heel veel dank! Ook gaan we natuurlijk weer flink toeren langs veel radiostations deze zomer. Als je wilt weten waar we zitten, houdt dan vooral onze sociale media accounts in de gaten want daar houden we jullie natuurlijk volop op de hoogte.

Ook krijgen we op veel mooie podiums de kans om onze liedjes te zingen. Bijvoorbeeld op het podium van Sterren on Tour zijn we de komende tijd nog een aantal keer te vinden, houdt daarvoor hun site in de gaten: www.sterrenontour.nl . Zou leuk zijn jullie daar te zien! Vandaag hebben we te horen gekregen dat we ook met Zomerzon weer bij Toppers van Oranje mogen optreden, 14 juni in de Ster in Nieuwkuijk! Wie gaat er mee? De kaartjes zijn voor slechts 10 euro te koop op www.toppersvanoranje.tv. Dit is slechts een kleine selectie, houdt voor alle verdere leuke optredens onze sociale media accounts in de gaten!

Heb je onze nieuwe videoclip nog niet gezien? Kijk dan snel onder het mapje Muziek!

2018-03-27T21:49:22+00:00